PROGRAMMA ZATERDAG 8 JUNI

ANDERKOVVER hoofdact ‘Pinksteren in Beeg’

De organisatie van het evenement ‘Pinksteren in Beeg’ strikt Nederlandse topact voor tweedaags evenement.

De 5-koppige rockformatie anderkovver zal op zaterdagavond 8 juni afreizen naar het pittoreske Grevenbicht om op te treden in de feesttent op het Burgemeester Kotenplein. Vanaf 20:00 uur zal de band de complete markt omtoveren tot een oase van rock&roll, funk en soul, gevuld met humor, muzikaliteit en een vleugje chaos.

Het is de mannen niet onbekend om tijdens ieder feest het publiek volledig mee te nemen. De coverband heeft al menig evenement plat gespeeld en zal dit kunstje in Grevenbicht met gemak nog eens herhalen.

De entree van de feestavond op 8 juni is trouwens helemaal gratis! Het belooft een prachtig evenement te worden, dus tot ziens bij Pinksteren in Beeg!

PROGRAMMA ZONDAG 9 JUNI

Om 14:00 zal K.H. Aurora starten met een receptie, om het 155-jarig bestaansfeest van de vereniging te vieren. Rond de klok van 17:00 uur zal Fever of Life de buhne bestijgen.

De 4-koppige band Fever Of Life uit Roermond neemt jullie mee naar de tijd van gitaarriffs en vetkuiven. De jonge formatie speelt namelijk muziek uit de jaren ’70 en ’80. Denk bijvoorbeeld aan The Beatles, The Rolling Stones, maar ook Status Quo en Queen. Geruchten beloven zelfs een Limburgse Slash.

Ook zondag is de entree geheel gratis!

Pinksteren in Beeg

  • 8 & 9 juni 2019

  • Burgemeester Kotenplein Grevenbicht

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met organisatie@pinksterenbeeg.nl.

Pinksteren in Beeg is een evenement van K.H. Aurora Grevenbicht

Pinksteren in Beeg

  • 8 & 9 juni 2019

  • Burgemeester Kotenplein Grevenbicht

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons.

Pinksteren in Beeg is een evenement van K.H. Aurora Grevenbicht