CLUB VAN 155

Dit jaar viert Koninklijke Harmonie Aurora haar 155-jarig bestaansfeest. In het kader van dit jubileum zal er een spetterend feest georganiseerd worden tijdens het Pinksterweekend op 8 en 9 juni 2019 op het Burgemeester Kotenplein te Grevenbicht! Meer details over het programma vindt u hier.

U leest het goed: we organiseren ons jubileumfeest tijdens de Pinksterkermis. Dat is een bewuste keuze van ons. We constateren -samen met veel dorpsgenoten- dat de roemruchte Beegse Pinksterkermis de laatste jaren namelijk moeilijke tijden doormaakt. Willen we dit traditionele hoogtepunt uit het Beegse sociale leven in stand houden dan zal er een eigentijdse impuls aan gegeven moeten worden. We willen dat als Aurora oppakken. Hopelijk volgen er door dit initiatief de komende jaren nog andere verenigingen zodat onze Pinksterkermis ook in de toekomst kan blijven wat ze al sinds mensenheugenis is: een moment waarop (oud)inwoners mooie dagen met elkaar beleven.

Om dit jubileumfeest succesvol te laten verlopen, brengen wij graag de Club van 155 onder uw aandacht. Wij willen u als sympathisant van Koninklijke Harmonie Aurora van harte uitnodigen om lid te worden van deze Club van 155, die wij in het kader van ons jubileum oprichten. U kunt lid worden van deze club door een door u gewenst bedrag over te maken op IBAN NL27RABO0117298468, onder vermelding van “Club van 155”.

Wij hopen, mede door uw gulle bijdrage, ons jubileumjaar tot een succes te kunnen maken, maar uiteraard ook onze vereniging een stabiele toekomst te bieden. Bij voorbaat dan ook hartelijk dank voor uw deelname aan de Club van 155!

Namens het feestcomité Aurora 155,
Rob Bergers

Pinksteren in Beeg

  • 8 & 9 juni 2019

  • Burgemeester Kotenplein Grevenbicht

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met organisatie@pinksterenbeeg.nl.

Pinksteren in Beeg is een evenement van K.H. Aurora Grevenbicht

Pinksteren in Beeg

  • 8 & 9 juni 2019

  • Burgemeester Kotenplein Grevenbicht

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons.

Pinksteren in Beeg is een evenement van K.H. Aurora Grevenbicht